loading

Menu

Kerstmenu’s 2018

Restaurant Chalet Tivoli


Amuse van de chef.

Voorgerechten:

Wildbitterbal en wildham begeleid met een vijgenchutney, Rucolamayonaise en crema de balsamico.

Of

Variatie van vislekkernijen met huisgemaakte selderijsalade en limoenmayonaise.

Of

Mini pasteitjes gevuld met en gorgonzola en walnoot.

 

Soep:

Courgettesoep met croutons


Hoofdgerechten:

 

Duo van hertenrugfilet en hertensucade met bramensaus en winterse groenten

Of

Duo van doradefilet en kabeljauwfilet met een noilly prat saus met zeekraal geserveerd op een bedje van gestoofde prei.

Of

Varkenshaas medaillons met een romige saus van gebakken paddestoeltjes,  spekjes en dragon geserveerd met groene groentjes.

Of

Met truffel gevulde ravioli in een romige saus met paddestoeltjes, rucola en Parmezaanse kaas vlokken.(V)


 

Nagerechten:

Dessert met ijs, amerena kersen, meringue, chocolade vlokken en slagroom.

Of

Weense  apfelstrudel met roomijs en warme vanillesaus en slagroom.

Of

Verschillende kaasjes met Limburgse stroop.V

Of

Dutch Barista Coffee met Likeur 43 baristo en slagroom.


€ 44.00 p.p.

Kindermenu onder 11 jaar € 20.00 p.p.


Er worden dan kleinere porties van het menu gegeven.

Diner Aankomst 1e en 2e kerstdag tussen 18.00 uur en 19.00. uur (tijdstip doorgeven s.v.p.)

Reserveren en doorgeven keuze menu verplicht voor zaterdag 15-12-2018.

Telefoon 043-6010247 of 0622799937 of e mail frans@chalettivoli.nl

Met de Kerstdagen is de maximale tafelgrootte 8 personen.

U tafel is 15 minuten voor u reserveringstijd beschikbaar.

Bij onvoldoende deelname in een van de zittingen behouden wij het recht om deze te wijzigen of te annuleren. Bedankt voor u begrip.

Fijne feestdagen gewenst. Team Chalet Tivoli.

Voorgerechten

  • Boerenbruinbrood met boter
    vers & knapperig met boter€4,50
  • Tomatensoep
    Geserveerd met brood en boter€ 5,50
  • Franse Uiensoep
    Geserveerd met brood en boter€6,50
  • Calamaris
    Inksvisringetjes met knoflooksaus€ 8,50
  • Ambachtelijk wildbitterballen
    € 8,50
  • Limburgse kastanje champignons a la escargots
    gebakken champignons in kruidenroom€ 8,50
  • Carpaccio van ossehaas
    Flinterdunne plakjes ossenhaas, zuivere olijfolie, verse peper en garnering€ 10,50
  • Hoofdgerechten

    • Zuurvlees
      Zuurvlees op limburgse wijze met verse friet en sla€ 14,90
      • Saté van de varkenshaas
        met kroepoek, verse friet en sla€ 16.50
        • Hazenpeper
          Met aardappel en groente garnituur€ 19.50
          • Wildzijn medaillons met paddestoelensaus
            Met aardappel en groente garnituur€ 20.00
            • Geconfijte eendenboutjes
              in eigen jus€ 20.00
            • Hertenbiefstuk met rode portsaus
              € 23.50
            • Forelfilets
              Op de huid gebakken forel met dillesaus€ 19,50
            • Vis van de Dag
              dagprijs
            • Ravioli met spinazi en ricotta
              Vegetarische gerecht€ 15.50

            Menu Tivoli

            • 3 GANGEN
              Wisselend 3 gangen keuzemenu€27.50

Lunchkaart

  • Tosti ham kaas
    € 5,10
  • Tosti Hawai
    Ham, kaas en ananas€ 5,80
  • Tosti brie en honing
    € 6.50
    • Tomatensoep
      Brood en boter€ 5,50
      • Uiensoep
        Brood en boter€ 6,50
        • Erwtensoep klein
          Met katenspek€ 6,00
          • Erwtensoep groot
            Met katenspek en worst€ 8.00
          • Sandwich gezond
            met ham, kaas en rauwkost.€ 7.50
          • Sandwich ambachtelijke gehaktbal
            met mosterdsaus€ 8.50
          • Sandwich carpaccio
            met rucola en pijnboompitjes€ 9.50
          • 2 vleeskroketten
            met brood en boter€ 8.50
          • omelet met groente
            met brood en boter€ 8.50
          • Uitsmijter ham en kaas
            € 8.50
          • Limburgs zuurvlees
            Friet en sla€ 15,50
          • frietjes erbij?
            Verse frietjes met mayo€ 3,50
Comments ( 0 )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Top